RIFAT TUNÇ - Okul Müdürü

Kastamonu, Pınarbaşı Yukarı Aktaş köyündendir. 1962 yılında Karabük´te doğmuştur. İlkokulu Karabük´te, ortaöğrenimini Gerede İmam Hatip Lisesi´nde tamamlamıştır. 1982 yılında girdiği Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden 1985 yılı Haziran ayında mezun olmuştur.

20.01.1986 yılında Beşocak Ortaokulunda başlamış olduğu görevinin son 8 yılını Beşocak  Anadolu Lisesi Okul Müdürü olarak yürütmüştür. 8 yıllık idarecilik sonrası yapılan Adana içi genel atamada Necdet Kahraman Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne okul müdürü olarak atanmıştır.

Adana Seyhan Beşocak Anadolu Lisesinde 37 yıl 6 ay 11 günlük hizmet sonrası görevini bırakmış bulunmaktadır.

01.08.2023 tarihinde atanmış olduğu yeni görev yeri olan Necdet Kahraman AİHL’de okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.